Els nostres dissenys d'interiors

La nostra feina

Com a novetat aquest 2023, incorporem la secció de dissenys d'interiors en els nostres serveis. Volem oferir als clients l'oportunitat de crear espais únics i personalitzats. El disseny d'interiors és una disciplina que s'enfoca en la planificació i creació d'ambients funcionals, estètics i segurs, considerant aspectes com l'estil, els colors, la il·luminació, la distribució de l'espai i la selecció de mobiliari i accessoris, combinant creativitat, funcionalitat i estètica per a crear espais bonics i confortables.


Amb el nou servei de disseny d'interiors, els nostres clients podran treballar amb un equip de professionals experimentats i capacitats en aquesta àrea, els qui els ajudaran a materialitzar les seves idees i objectius per a crear un espai que reflecteixi la seva personalitat i estil de vida. A més, podran comptar amb assessorament expert quant a la selecció de materials, acabats i elements decoratius que millor s'adaptin a les seves necessitats i pressupost.


En resum, el nou equip de disseny d'interiors representa una excel·lent oportunitat per als nostres clients de transformar els seus espais en ambients únics i acollidors, optimitzats per a la seva comoditat i benestar.

Projecte de disseny i realització completa d'interiorisme i de l'espai cuina d'un dúplex invertit.

Disseny i creació de l'espai cuina, d'un vestidor i de les portes correderes que separen la cuina i el menjador del distribuidor principal.

Us presentem un disseny novedós i que ens està portant moltes alegries: una cuina espectacular connectada amb la llibreria del menjador. Una combinació de colors i d'imitació a fusta molt encertada que transmet calidesa i convida a crear un ambient plàcid i relaxat.

EXKLUSIFEstudi de disseny de cuines
"Tot és disseny, i la qualitat del disseny afecta la qualitat de les nostres vides." Norman Foster.
entrar
continguts © TOKIDERcreado en Bluekea